Davidoff

Zino Davidoff Group este o afacere de familie elvețiană care produce ceasuri exclusive, instrumente de scris și articole din piele pentru o clientelă sofisticată, pe lângă parfumuri de prestigiu, ochelari, coniac și cafenea. DAVIDOFF s-a angajat să reunească cele mai bune materiale și ingrediente pe care le poate oferi lumea. De la design, inspirație și măiestrie - obiectivul este de a oferi calitate și fiabilitate supreme. Totul face parte din filozofia perfecțiunii DAVIDOFF.

Produsele care poartă marca DAVIDOFF trebuie să reprezinte cea mai bună calitate, stil și stil de viață pozitiv îmbrățișat chiar de fondatorul companiei Zino Davidoff. Zino Davidoff (1906 - 1994), domnul cultivat, deschis și sofisticat, omul de afaceri vizionar și călătorul entuziast au explorat lumea pentru inspirație, mereu în căutarea unei calități superioare. A fost un meșter al unei vieți fericite, bucurându-se de plăcerile simple pe care le oferă viața și le împărtășește cu prietenii. Expertiza, tenacitatea și intuiția sa combinate cu personalitatea sa unică i-au adus statutul de legendă. Astăzi, marca DAVIDOFF rezonează în întreaga lume ca una dintre pietrele de contact finale pentru exclusivitate. Calitatea superioară și autenticitatea fac din DAVIDOFF un sinonim al luxului cosmopolit.

Moștenirea simțului unic al calității și art de vivre al DAVIDOFF se reflectă în fiecare parfum DAVIDOFF. De la lansarea primului parfum în 1984, marca a devenit una dintre cele mai iconice mărci de parfumuri, inclusiv una dintre cele mai reușite parfumuri vreodată:

DAVIDOFF Cool Water - renumitul clasic masculin lansat în 1988. Alte parfumuri includ, printre altele, DAVIDOFF Cool Water Woman, DAVIDOFF Cool Water Woman Sensual Essence, DAVIDOFF Hot Water, DAVIDOFF Adventure, DAVIDOFF Champion, DAVIDOFF The Game și DAVIDOFF Horizon.