Apa de Parfum Yves Saint Laurent Y Men Barbati 100 ml

400 lei

Indisponibil

SKU: 3614272050358 Categorie:

Descriere

Apa de Parfum Yves Saint Laurent, Y Men, Barbati, 100 ml

Y Eau de Parfum de Yves Saint Laurent este un parfum Aromatic Fougere de barbati. Acesta este un parfum nou Y Eau de Parfum a fost lansat in 2018. Creatorul acestui parfum este Dominique Ropion.- Notele de varf sunt bergamot, ghimbir si mar;- Notele de mijloc sunt salvie, boabe de ienupar si muscata;- Notele de baza sunt vetiver, cedru, lemn ambrat, boabe de tonka si olibanum.

Brandul Yves Saint Laurent este simbolul individualitatii, al creativitatii si al luxului in moda, dar si in domeniile cosmeticelor si parfumurilor.

Yves Saint Laurent a fost unul dintre cei mai influenti si mai respectati designeri de moda ai secolului al 20-lea. In decursul celor peste 40 de ani de cariera, el a transformat tendintele modei, fiind convins ca frumusetea este expresia absoluta a caracterului.

La varsta de numai 25 de ani, Yves Saint Laurent a preluat comanda casei de moda Dior, devenind astfel cel mai tanar director de creatie din lumea haute couture. A lansat propriul brand de moda in anul 1961.

Cosmeticele exclusiviste, produsele de machiaj si parfumurile originale Yves Saint Laurent sunt componentele acestui brand renumit. Lasa-te fermecata de compozitia unica a parfumului Black Opium sau rasfata-ti tenul cu produsele din colectia Touche Éclat.

Traieste si tu experienta luxoasa a celor mai bune produse, dintre care multe au devenit, pe buna dreptate, emblematice. Yves Saint Laurent – cand frumusetea devine un gest.