Apa de toaleta EDT Hermes Terre D’Hermes Eau Tres Fraiche Barbati 125ml

260 lei

Indisponibil

SKU: 3346131406609 Categorie:

Descriere

Apa de Toaleta Hermes Terre D’Hermes Eau Tres Fraiche a fost lansata in 2014, fiind creata de Jean-Claude Ellena.
Terre d’HermŠs Eau Tres Fraiche este o naratiune simbolica a conexiunii si metamorfozei intre elementele pamant, apa, si cer. Vorbeste despre o calatorie impregnata cu poezie prin note lemnoase, vegetale si minerale. Parfumul reprezinta un nou mod de a transcende elementele.

Note de varf: portocala, citrice, note acvatice

Note de mijloc: muscata

Note de baza: note lemnoase, patchouli si cedru

Despre Hermes

Fondatorul acestui brand a fost Thierry Hermes, in 1837, cand si-a deschis o fabrica care producea si comercializa hamuri pentru cai, create de el. Compania a cunsocut o ascensiune, in timpul lui Emile Hermes, fiul lui Thierry, diversificandu-si activitatea, producand paturi, echipamente de calarie si alte accesorii. In 1920, Hermes lanseaza o linie de imbracaminte pentru barbati si femei, bijuterii si accesorii pentru decorul casei. In 1935 este creata geanta din piele Sac … d‚pˆches care mai tarziu va fi numita Kelly, dupa printesa Grace de Monaco, iar in 1937 sunt introduse esarfele Hermes.
Astazi, brandul francez de lux Hermes este sinonim cu rafinamentul, clasa si distinctia si este unul din cele mai ravnite de catre impatimitii modei. Din 2008, Hermes are 14 linii printre care pielarie, cravate, esarfe, haine de dama si barbatesti, parfumuri, papetarie, incaltaminte, manusi, bijuterii sau articole de design interior. Si astazi casa franceza prefera sa isi pastreze modelul initial de business si ignora productia in masa, liniile de asamblare si masinile. ProduseleHermes sunt facute aproape in totalitate manual in Franta, in atelierele Hermes, accentul fiind mereu pus pe calitate.