Apa de toaleta EDT Roberto Cavalli Uomo Barbati 100 ml

150 lei

Indisponibil

SKU: 3614221193952 Categorie:

Descriere

Apa de Toaleta Roberto Cavalli Uomo, Barbati, 100 ml

Noul barbat Cavalli, un dandy modern. Inzestrat cu un simt instinctiv pentru stil si eleganta, imbina fara efort rafinamentul si stilul neglijent. Aventurier si liber, increzator, dar fara urma de aroganta.
Pentru barbatul Cavalli, viata este ca muzica si el este in acord cu ritmul si melodia.
Noul Roberto Cavalli Uomo se deschide cu o nota distinctiva de violete negre, semnatura florala. Volatile si misterioase, aromele acestui parfum fascinant fluctueaza in permanenta. Contrastul este dat de un contrapunct masculin de sofran foarte incitant si sexy care are un impact puternic asupra simturilor.
Notele de mijloc imbina mierea cu esenta de lavanda, adaugand profunzime si volum acestei povesti olfactive atragatoare. Nota de baza de lemn de cedru amplifica aceasta melodie parfumata. Imbinat si cu acorduri orientale, subtonuri de patchouli si boabe de tonka, parfumul genereaza un ecou seducator.

Despre Roberto Cavalli
Lumea Cavalli este un univers al luxului si al opulentei si fiecare noua colectie a celebrului creator Italian este prezentata ca o oda a vietii si a extravagantei. Femeia care ii poarta creatiile nu poate trece neobservata, ea devine instantaneu centrul atentiei si asta o face sa se simta unica si pretioasa.
In 2012, pentru a completa impactul vizual si tactil al creatiilor sale, Roberto Cavalli a decis sa isi lanse primul parfum semnatura, senzual, flamboiant si glamour.