Apa de Toaleta Paco Rabanne Phantom Barbati 100 ml

400 lei

Indisponibil

SKU: 3349668582297 Categorie:

Descriere

Apa de Toaleta Paco Rabanne, Phantom, Barbati, 100 ml

˙

˙

Un ˙futurist, care comunica cu telefonul dvs.

O conexiune perfecta ? intre dvs., lumea parfumurilor si tehnologia moderna. Exact aceasta este imaginea apei de toaleta pentru barbati, Paco Rabanne Phantom. Acest parfum revolutionar, definit de tonuri citrice, promite o experienta senzoriala la niveluri multiple.

  • un parfum aromatic, sigur pe sine, cu tonuri citrice intense.
  • flaconul (in variante de 100 si 150 ml) poate fi conectat la un telefon inteligent.
  • ingredientele parfumate sunt obtinute din surse etice, cu respect pentru mediul inconjurator.

Compozitia parfumului
Parfumul Phantom reprezinta o doza directa si imediata de buna dispozitie. Debutul este dominat de tonuri cremoase de lavanda, urmate, in inima, de citrice italiene energice si de aroma vaniliei din Madagascar, cu un efect foarte sexy. Totul intregit, la final, de vetiver. O compozitie parfumata, de care va veti bucura foarte mult timp.

Povestea parfumului
Parfumul Phantom, momentan cel mai nou pilon al brandului Paco Rabanne, este, pur si simplu, revolutionar. Flaconul in forma de robot ascunde un cip NFC. Datorita acestuia, parfumul se conecteaza cu telefonul dvs. inteligent si puteti accesa un continut distractiv.

La alegerea ingredientelor compozitiei au fost folosite si descoperiri neuro-stiintifice, pentru ca parfumul sa creeze senzatii de atractie sexuala, de incredere in sine si de energie. In plus, Phantom are o compozitie vegana de o puritate exceptionala. Nu contine sulfati, ftalati, uleiuri minerale sau ingrediente similare. Mai mult, flaconul de 150 ml este reincarcabil.

Compatibilitatea parfumului Phantom cu telefoanele inteligente:
Android: Compatibil cu majoritatea tipurilor de telefon cu sistem Android (Google, Samsung, Huawei, Xiaomi, Motorola, HTC etc.).
iPhone: Compatibil cu majoritatea tipurilor de iPhone. Incompatibil cu iPhone 6, iPhone SE (prima generatie), iPhone 5 si tipuri mai vechi.

Trebuie sa aveti activata aplicatia NFC (la modelele mai noi de iPhone nu mai este necesar sa activati nimic). Utilizabil numai prin conectare la Internet.

Note varf: lavanda.

Note inima: lamaie de Italia, vanilie Madagascar.

Note baza: vetiver.

Grupe de parfumuri: aromatice, lemnoase.