Apa de Toaleta Roberto Cavalli Uomo Deep Desire Barbati 100 ml

200 lei

Indisponibil

SKU: 3614227742642 Categorie:

Descriere

Apa de Toaleta Roberto Cavalli, Uomo Deep Desire,Barbati, 100 ml

ÿ

Parfumul Roberto Cavalli Uomo Deep Desire este intens barbatesc si captivant, oferindu-i celui care-l foloseste un plus de incredere, in orice moment al zilei.
  • ÿÿÿ Parfum lemnos picant;
  • ÿÿÿ Pentru barbatul activ;
  • ÿÿÿ Pentru toata ziua.
Fiecare parfum Roberto Cavalli reflecta farmecul personal de exceptie al creatorului sau. Acest designer italian a intrat in atentia industriei modei in anii 70, cand a inventat o tehnica speciala de imprimare a textilelor. Aceasta i-a permis sa experimenteze cu diverse materiale si modele si sa-si deschida propriul boutique in Saint-Tropez. Colectiile de moda cu motive animale si exotice sau modelele tipice de blugi au devenit curand emblematice, fiind promovate chiar si de Brigitte Bardot.

Prima apa de parfum Roberto Cavalli, lansata in 2002, reflecta perfect stilul provocator al designerului. Just Cavalli, al doilea parfum Cavalli, creat in colaborare cu Maison Coty, a captivat femeile prin aroma sa florala cu baza lemnoasa. Astazi, cele 40 de parfumuri si accesorii parfumate pentru femei si barbati, inclusiv clasicele ape de barbierit Roberto Cavalli, sunt tot atatea fatete ale extravagantei si ale luxului italian.