Apa de Parfum Calvin Klein Beauty Femei 100 ml

200 lei

Indisponibil

SKU: 3607340213267 Categorie:

Descriere

Parfumul Calvin Klein Calvin Klein Beauty este un parfum sofisticat, increzator, radiant care evoca puterea suprema de feminitate si rafinament, incearcand sa transpuna frumosul din interior spre exterior, cu o aura care radiaza.

Acest parfum a fost creat pentru femeia sofisticata si puternica dar care nu uita sa isi pastreze si sa-si etaleze feminitatea. Cuvantul de baza este increderea in sine.

Parfumul radiaza inca de la primele note o luminozitate intensa, continuand cu arome de crin inflorit si iasomie ce definitiveaza semnatura florala. Semintele de ambrozie potenteaza caldura condimentata in timp ce tonurile de lemn de cedru creeaza o aura vribranta si magnetica.

˙

Note de varf: Nalba de mosc;

Note de mijloc: Iasomie;

Note de baza: Cedru de Virginia.

˙

Despre Calvin Klein

Calvin Klein Inc. a fost fondata de bine-cunoscutul designer de moda Calvin Richard Klein. El si prietenul sau din copilarie Barry Schwartz (managerul afacerii) au fondat compania in 1968, care pe acea vreme era doar un magazin de paltoane in Hotelul York, in New York.

Brandul Calvin Klein este un adevarat brand de lifestyle si una dintre cele mai importante case de moda din America. Look-ul Calvin este simplu si clasic cu influente minimaliste. Colectiile sunt foarte sofisticate, dar, in acelasi timp, pure si sexy. Gamele de parfumuri Calvin Klein sunt atragatoare in aceeasi masur? pentru femei si pentru barbati, cu un spirit modern, reprezentand un etern stimul pentru eliberarea celor mai personale si ascunse dorinte.

A primit premiul Coty trei ani consecutiv. Genul de vanzare cu amanuntul in intreaga lume pe care Calvin Klein o realiza era estimata la mai mult de 600 milioane de dolari intr-un singur an, hainele fiind vandute prin intermediul a 12.000 magazine. Chiar si cu succesul avut de companie, in 1992 era pe punctul de a da faliment. In cele din urma si-a revenit de pe urma liniilor deja populare de lenjerie si parfumuri.

Calvin Klein Inc. a fost mai tarziu vanduta corporatiei Phillips Van Heusenner. Calvin Klein a ramas creatorul, consilierul, dar s-a retras treptat din afacere.