Apa de Parfum Calvin Klein Euphoria Blush Femei 100 ml

150 lei

Indisponibil

SKU: 3614229393682 Categorie:

Descriere

Apa de Parfum Calvin Klein, Euphoria Blush, Femei, 100 ml

ÿ

ÿ

Porniti pe calea pasiunii, a seductiei si a senzualitatii. Apa de parfum pentru femei Calvin Klein Euphoria Blush este ghidul dvs. ideal, cu care percepeti, la nivelul simturilor, cat de fermecator si de eliberator este sa cedam ispitei, emotiilor si dorintelor.

Despre Calvin Klein

Calvin Klein Inc. a fost fondata de bine-cunoscutul designer de moda Calvin Richard Klein. El si prietenul sau din copilarie Barry Schwartz (managerul afacerii) au fondat compania in 1968, care pe acea vreme era doar un magazin de paltoane in Hotelul York, in New York.

A primit premiul Coty trei ani consecutiv. Genul de vanzare cu amanuntul in intreaga lume pe care Calvin Klein o realiza era estimata la mai mult de 600 milioane de dolari intr-un singur an, hainele fiind vandute prin intermediul a 12.000 magazine. Chiar si cu succesul avut de companie, in 1992 era pe punctul de a da faliment. In cele din urma si-a revenit de pe urma liniilor deja populare de lenjerie si parfumuri.

Calvin Klein Inc. a fost mai tarziu vanduta corporatiei Phillips Van Heusenner. Calvin Klein a ramas creatorul, consilierul, dar s-a retras treptat din afacere.

ÿ