Apa de parfum EDP Hermes Jour d’Hermes Absolu Femei 85 ml

lei

Indisponibil

SKU: 3346132302801 Categorie:

Descriere

“Am vrut sa exprim esenta feminitatii cu flori si doar cu flori.” – marturiseste creatoarea parfumului Jour D’Hermes Absolu, Jean-Claude Ellena.
Feminitatea sub forma unui parfum! O sarbatoare a nasterii si renasterii femeii, in fiecare zi, Jour d’Hermes Absolu aduce la lumina frumusetea femeii, mentinand in acelasi timp misterul fiecarei femei in parte. O abundenta de buchete. Din zori pana seara, este o floare care infloreste, un boboc care se deschide. Jour d’HermŠs Absolu, o declaratie florala absoluta, o abundenta de flori, voluptoase si senzuale.

Note de varf: flori de cais, grapefruit
Note de mijloc: gardenie, iasomie Sambac, note florale
Note de baza: note lemnoase, licheni

Despre Hermes
Fondatorul acestui brand a fost Thierry Hermes, in 1837, cand si-a deschis o fabrica care producea si comercializa hamuri pentru cai, create de el. Compania a cunsocut o ascensiune, in timpul lui Emile Hermes, fiul lui Thierry, diversificandu-si activitatea, producand paturi, echipamente de calarie si alte accesorii. In 1920, Hermes lanseaza o linie de imbracaminte pentru barbati si femei, bijuterii si accesorii pentru decorul casei. In 1935 este creata geanta din piele Sac … d‚pˆches care mai tarziu va fi numita Kelly, dupa printesa Grace de Monaco, iar in 1937 sunt introduse esarfele Hermes.
Astazi, brandul francez de lux Hermes este sinonim cu rafinamentul, clasa si distinctia si este unul din cele mai ravnite de catre impatimitii modei. Din 2008, Hermes are 14 linii printre care pielarie, cravate, esarfe, haine de dama si barbatesti, parfumuri, papetarie, incaltaminte, manusi, bijuterii sau articole de design interior. Si astazi casa franceza prefera sa isi pastreze modelul initial de business si ignora productia in masa, liniile de asamblare si masinile. ProduseleHermes sunt facute aproape in totalitate manual in Franta, in atelierele Hermes, accentul fiind mereu pus pe calitate.