Apa de parfum EDP Hermes Twilly d’Hermes Femei 50 ml

220 lei

Indisponibil

SKU: 3346133200014 Categorie:

Descriere

Apa de Parfum Hermes, Twilly d’Hermes, Femei, 50ml

Twilly d?Hermes de la Hermes este un parfum floral de dama. Acesta este un parfum nou, Twilly d?Hermes a fost lansat in anul 2017. Creatorul acestui parfum este Christine Nagel.

– Note de varf: ghimbir;
– Note de mijloc: tuberoza;
– Note de baza: lemn de santal.

Despre Hermes

In anul 2000 Hermes sa mutat pe segmentul de imbracaminte in China, gestionate de membru al familiei Claude Brouet. Si primul magazin de incaltaminte John Lobb, de asemenea, a fost deschis in acel an la New York. In anul 2003, Hermes a debutat cu prima sa colectie haute-couture pentru toamna sezonul iarna 2004-2005 si o gama controversata de parfumuri sofisticate.

Dupa 28 de ani ca sef al firmei, Jean-Louis Robert Frederic Dumas-Hermes s-a retras de la firma in ianuarie 2006. a fost cunoscut pentru farmecul sau si unul dintre expertii cei mai mari din Europa pe lux, a murit in 2010 dupa o boala indelungata. Patrick Thomas, care s-a alaturat companiei in 1989 si care a lucrat cu Jean-Louise l-a inlocuit pe Hermes aceste luni si astfel Thomas a devenit primul non-Hermes la conducerea companiei. Fiul lui Jean-Louis Pierre-Alexis Dumas si nepoata Pascal Mussard au devenit co-directori de creatie.