Apa de Parfum Giorgio Armani Aqua di Gioia Femei 50 ml

280 lei

Indisponibil

SKU: 3605521172587 Categorie:

Descriere

Apa de Parfum Giorgio Armani Aqua di Gioia, Femei, 50 ml

Acqua di Gioia este un parfum floral – acvatic de dama. Acqua di Gioia a fost lansat in anul 2010. A fost creat de Loc Dong, Anne Flipo si Dominique Ropion.

Arome seducatoare maritime sunt puse in prim plan si sunt folosite ca sursa de inspiratie.

Componenta parfumului este comparata cu o femeie cu spirit puternic, demna si libera, dar in perfecta armonie cu natura.

Inspirat de vacantele de vara, petrecute pe insulele Pantelleria si Antigua, parfumul a fost condus de ideea de evadare in natura, un loc ceresc, in care vom reface energia necesara pentru trup si suflet.

– Note de varf: lamaie de Amalfi si menta;

– Note de mijloc: iasomie, piper roz si bujor;

– Note de baza: laudanum frantuzesc, cedru de Virginia si zahar.

ÿ

ÿ

Despre Giorgio Armani

Designerul italian Giorgio Armani a pus bazele propriului brand in anul 1974. La inceputul anilor `80, Armani intra in industria parfumurilor cu lansarea primul produs ?Armani For Women?. Acesta a fost urmat de apa de colonie pentru barbati ?Armani For Men?. Succesul sau a dus la numeroase mirosuri, parfumurile “Giorgio Armani” ajungand la peste 100 de arome. Fiecare parfum simbolizeaza ideea de perfectiune, intruchipeaza frumusetea si senzualitatea umanitatii si totodata trezeste sentimente de emotie, atractie si bucurie de viata. Compania colaboreaza cu parfumieri precum Alberto Morillas, Loc Dong, Anne Flipo, Dominique Ropion, Annick Menardo, Olivier Cresp.