Apa de Parfum Givenchy Ange Ou Demon Le Secret Femei 30ml

170 lei

Indisponibil

SKU: 3274870002687 Categorie:

Descriere

Ange ou Demon Le Secret urmeaza traditia originalului Ange Ou Demon. Este un parfum fascinant, dar subtil, multifatetat. Transmite o idee de eleganta, senzualitate si feminitate.

Parfumul Ange ou Demon Le Secret este prezentat ca un parfum imbatator, cu flori albe, lamaie italiana, frunzele de ceai verde, iasomie, lemn blond, bujor si patchouli.

 

Note de varf: lamaie, frunze de ceai si merisor;

Note de mijloc: bujor, nufar si iasomie Sambac;

Note de baza: paciuli, lemne albe si mosc alb.

 

Despre Givenchy

Casa Givenchy a fost fondata in 1952 de Contele Hubert James Marcel Taffin de Givenchy. Nascut in 1927, designerul francez era inconjurat de o familie de designeri. Strabunicul din partea mamei era designer de teatru, iar stra-strabunicul sau crea decoruri pentru Opera din Paris.

A lucrat alaturi de Pierre Balmain si Christian Dior, precum si alaturi de designerul Elsa Schiaparelli din 1947 pana in 1951. In 1952 Givenchy si-a deschis propria sa casa de creatie in cartierul Plaine Monceau din Paris. Prima sa colectia a fost “Bettina Graziani”.

La varsta de 25 ani, era cel mai tanar creator de moda din industria modei pariziana. Desi primele sale colectii au fost create cu materiale ieftine, datorita fondurilor modeste, clientii au fost interesati de creatiile sale. Givenchy a intalnit-o pe Audrey Hepburn in 1953 si a creat cea mai mare parte a garderobei purtate de aceasta in filmele sale. Primul sau parfum a fost creat tot pentru Audrey Hepburn, L’Interdit, urmat de Le De Givenchy. Givenchy s-a retras in 1995.