Apa de parfum EDP Hugo Boss Alive Femei 80 ml

80 ml, Lemnos|Fructat, EDP
295.00 Lei
3614228830393
Momentan Indisponibil

Descriere

Apa de Parfum Hugo Boss, Alive, Femei, 80 ml

Poate ca forta, hotararea si pasiunea dvs. asteptau doar provocarea apei de parfum Hugo Boss BOSS Alive, pentru a se manifesta pe deplin. Exprimati in stil propriu tot ceea ce va implineste viata si traiti-o la maxim.

Brandul Hugo Boss a devenit sinonim cu luxul in domeniul modei, al accesoriilor si al articolelor cosmetice pentru barbati. Se bucura de cautare inca de la debutul sau, pentru calitatea exceptionala a materialelor, pentru simtul detaliilor si pentru precizia tipic germane.

Compania Hugo Boss se mandreste cu faptul ca acorda o atentie deosebita nevoilor si solicitarilor clientilor sai. Aceleasi principii sunt valabile si pentru productia de cosmetice, unde pune un accent deosebit pe calitatea ingredientelor. Se poate spune ca, din aceste motive, Hugo Boss domina lumea modei pentru barbati; este insa de mentionat ca, astazi, si femeile pot alege de la Hugo Boss un parfum sau o piesa de imbracaminte deosebita.

Primul parfum Hugo Boss a aparut in anii ?90 ai secolului trecut, iar astazi, brandul prezinta numeroase linii de parfumuri pentru femei si barbati, adaptate stilului de viata contemporan. Parfumurile Hugo Boss sunt construite minutios, cu intentia de a reflecta personalitatea celui care-l foloseste, subliniindu-i astfel farmecul.

Caracteristici

Aplicare:
Vaporizator
Brand:
HUGO
Cantitate:
80 ml
Categorie:
Lemnos|Fructat
Set:
Nu
Tip produs:
EDP
Continut pachet:
1 x Apa de parfum
Pentru:
Femei
Comenzi usoare
Cele mai populare si simple metode
Calitate garantata
Doar produse originale
Ajutorul nostru
Tel: 0746199961