Apa de parfum Kenzo Jungle Femei 30 ml

150 lei

Indisponibil

SKU: 3274872289970 Categorie:

Descriere

Apa de parfum Kenzo Jungle, Femei, 30 ml

ÿ

Parfumul pentru femei Kenzo Jungle L’Elephant te atrage cu mirosul sau rafinat, oriental, numai potrivit pentru momentele romantice.
Kenzo Jungle L’Elephant, cu un amestec de mandarine proaspete, cardamom, chimen, combinate cu spectaculos ylang-ylang, lemn dulce si chihlimbar senzual, vanilie si patchouli, face orice femeie senzuala si atragatoare. Toate ingredientele din parfumul Kenzo Jungle L’Elephant sunt atent alese pentru a compune un parfum oriental exotic.
Kenzo a creat aceasta aroma pentru o femeie independenta, moderna, dezlantuita, cunoscatoare a altor culturi. Parfumurile de Kenzo sunt ca la fel ca articolele sale vestimentare: indraznete si pline de culoare, inspirate de iubirea sa pentru jungla si stilul minimalist japonez, dar intotdeauna originale.
Kenzo Jungle L’Elephant este un parfum fermecator, care te transforma intr-o femeie senzuala si atragatoare.

Despre marca Kenzo

Parfumurile Kenzo. Brandul Kenzo a fost creat de designer-ul japonez Kenzo Takada la inceputul anilor ’70 de ani in Paris.ÿ Se spune ca Kenzo Takada, acum in varsta de 70 de ani, s-a indragostit de moda uitandu-se la revistele surorii sale. In ciuda impotrivirii familiei, Takada a urmat o cariera in moda pentru ca ?scoala normala? i se parea plictisitoare. Parfumuri Kenzo au fost create in serie pana in 1988, cand a fost lansata prima colectie marca Kenzo. In prezent, parfumurile Kenzo sunt cunoscute in intreaga lume pentru aromele lor originale si stilul inimitabil. De asemenea, produsele Kenzo creeaza si dau tonul trend-urilor de pe piata parfumurilor. Unul dintre cele mai interesante pafumuri este Kenzo Parfum D’Ete cu aroma sa ?verde si senzuala?. De asemenea, “Oriental City” Kenzo Tokyo, un produs pentru barbati este perfect pentru cei care vor sa experimenteze ceva nou si inedit.