Apa de Parfum Versace Bright Crystal Absolut Femei 30ml

125 lei

Indisponibil

SKU: 8011003819423 Categorie:

Descriere

Apa de Parfum Versace Bright Crystal Absolu, Femei, 30 ml

ÿ

Apa de parfum pentru femei Versace Bright Crystal Absolu este un parfum puternic aromat, cu componente din flori delicioase si din fructe gustoase. Parfumul intens si persistent este impletit cu o expresie a dragostei si a romantismului. Un concept original al senzualitatii si al elegantei feminine.
Experimentati gustul dulce al apei de parfum pentru femei Versace Bright Crystal Absolu, care a luat nastere prin combinarea unor tonuri aromate unice. Este vorba, de exemplu, de rodie, zmeura si lotus sau de chihlimbar si mosc. O combinatie esentiala perfecta, care va va insoti pe parcursul intregii zile.
Versace Bright Crystal Absolu este o apa de parfum pastrata intr-un flacon roz, cu un capac mare original, in forma de cristal. Design de lux, cu care orice femeie va fi absolut sigura pe sine. La exterior se prezinta ca o doamna care pretuieste o compozitie aromata perfecta si doreste sa fie centrul atentiei. Parfumul a fost lansat pe piata in anul 2013.

Note varf :Yuzu, rodie
Note inima :magnolie, zmeura, lotus, bujor
Note baza :mahon, mosc, cihlimbar

Despre marca Versace

Parfum Versace | Versace Versace brand creat in 1978. Tanarul Gianni Versace – care provine din zona sudica a Italiei- a fost intotdeauna un excentric si un progresist. In anii ’80 devine cel mai popular creator datorita carismei si talentului sau. Baiatul modest din Calabria devine foarte repede o personalitate, insa are parte de o moarte violenta. Acest incident a reusit sa distruga un om popular dar nu si brand-ul Versace, compania fiind azi in mainile familiei sale. Parfumurile sale reprezentative sunt Versace Pour Homme si Versace Bright Crystal, care sunt si azi la moda. Versace opereaza in 81 de magazine oficiale, in tari din toata lumea, aceste produse regasindu-se si pe site-ul nostru.