Apa de Parfum Xerjoff Erba Pura Unisex 100 ml

950.00 Lei
8033488156329
Momentan Indisponibil

Descriere

Apa de Parfum Xerjoff, Erba Pura, Unisex, 100 ml
ÿ
Erba Pura de Sospiro Perfumes este un parfum Oriental unisex. Erba Pura a fost lansat in 2013. Erba Pura a fost creat de Christian Carbonnel si Laura Santander.

- Notele de varf sunt portocala, lamaie si bergamot;
- Nota de mijloc include fructe;
- Notele de baza sunt ambra, mosc alb si vanilie de Madagascar.
ÿ
Sergio Momo a fondat, in 2011, brandul unic de parfumuri de nisa Sospiro.

Sergio Momo a mai fondat si alte marci luxoase de nisa, cum ar fi Xerjoff. Brandul de nisa Sospiro este special, deoarece combina o colectie unica de parfumuri, cu tempo-ul artei muzicale. Parfumurile poarta denumirile italiene ale tempo-urilor ? acel indicator al vitezei de executie a lucrarilor muzicale, ca de exemplu Andante, Allegro sau Vivace. Parfumurile au fost dezvoltate in colaborare cu parfumierii Chris Maurice, Christian Carbonnel si Laura Santander.

Aromele fermecatoare, cu o adiere de Mare Mediterana, canta pe tonuri de muzica clasica si de opera. Parfumurile de lux sunt pastrate in flacoane intens colorate, cu capac decorativ, care fac o impresie spectaculoasa si decoreaza perfect masa de toaleta.

Superbele flacoane sunt o sugestie perfecta pentru un cadou original, care va incanta cu siguranta femeile sau barbatii. Incercati parfumurile feerice de la Sospiro, care va vor insoti toata ziua, exact ca melodia dumneavoastra preferata!

Caracteristici

Brand:
Xerjoff

Recenzii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Comenzi usoare
Cele mai populare si simple metode
Calitate garantata
Doar produse originale
Ajutorul nostru
Tel: 0746199961