Apa de Parfum Yves Saint Laurent Libre Femei 90 ml

Yves Saint Laurent, 90 ml, EDP
460.00 Lei
3614272648425
Momentan Indisponibil

Descriere

Apa de Parfum Yves Saint Laurent, Libre, Femei, 90 ml

 
Libertatea este seducatoare, iar dvs. stiti sa o castigati. Dati de stire intregii lumi. Apa de parfum Libre, de la Yves Saint Laurent, le transmite tuturor ca stiti sa spuneti si nu. Stiti perfect ce e mai bine pentru dvs.

Compozitia debuteaza cu esente de portocal, ilustrate de petitgrain, impreuna cu acorduri de lavanda insotite de ulei de mandarina si coacaza neagra. Lavanda se regaseste si in notele din inima, unde tine companie iasomiei. Simfonia finala, de vanilie calda, cu mosc, chihlimbar si cedru, confera parfumului o personalitate grandioasa.

Libre inseamna liber in limba franceza, iar sensul acesta penetreaza toate elementele acestui parfum senzual. Este destinat tuturor femeilor puternice, pentru care libertatea reprezinta valoarea suprema. Ca, de altfel, si pentru brandul Yves Saint Laurent.

Povestea parfumului se reflecta si in designul flaconului. Luxul spectaculos se regaseste in liniile abrupte, cu un logo distinctiv infasurat in jurul sticlei, si in decoratia aurie, asimetrica, de pe capacul negru.

Caracteristici

Brand:
Yves Saint Laurent
Cantitate:
90 ml
Tip produs:
EDP

Recenzii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Comenzi usoare
Cele mai populare si simple metode
Calitate garantata
Doar produse originale
Ajutorul nostru
Tel: 0746199961