Apa de Parfum Zadig & Voltaire Girls Can Say Anything Femei 90 ml

200 lei

Indisponibil

SKU: 3423478468955 Categorie:

Descriere

Apa de Parfum Zadig & Voltaire, Girls Can Say Anything, Femei, 90 ml

 
Nu va temeti sa va exprimati oricand, chiar si cele mai ascunse ganduri! Apa de parfum Girls Can Say Anything, de la Zadig & Voltaire, cu tonuri de bujor, vanilie si mosc, subliniaza perfect personalitatea fiecarei femei cu spirit liber.

Brandul francez de moda Zadig & Voltaire este un simbol al independentei, al creativitatii si al efervescentei. Compania a fost infiintata in anul 1997 la Paris, iar numele sau este inspirat din cartea Zadig ou la Destinée, scrisa de filosoful si poetul francez Voltaire.

Brandul Zadig & Voltaire a fost fondat de Thierry Gillier, nepotul celebrului Andre Gillier, co-fondator al brandului de renume mondial Lacoste. Firma Zadig & Voltaire a marcat subconstientul tinerei generatii cu moda sa extravaganta, cu atribute tipice, cum ar fi tricourile rupte si elementele de rock.

Parfumurile se incadreaza in acelasi curent creativ, sunt impresionante si scot in evidenta originalitatea si independenta celui care le foloseste. Daca sunteti in cautarea unui parfum original si progresiv ca o metropola moderna, produsele Zadig & Voltaire sunt ideale pentru dumneavoastra!