Apa de toaleta EDT Moschino Cheap And Chic I Love Love Femei 100ml

150 lei

Indisponibil

SKU: 8011003991457 Categorie:

Descriere

[emag-video width=”629″ height=”354″ video-id=”1460″][/emag-video]
Parfumul Moschino I love Love este un parfum proaspat si energic, dar “matasos” in acelasi timp.

I Love Love se deschide cu note de citrice si fructe rosii. Aerul vesel este oferit de notele de mijloc: o explozie de lacramioare, trandafir si frunze de arbore de scortisoara.

Baza este lemnos-moscata: lemn tanaka, mosc si cedru, esente pretioase.

O aroma vesela si impetuoasa, creata in anul 2004.

Istorie Moschino

Moschino este un designer de moda italian, producator de parfumuri pentru femei, barbati si copii. Marca o fost creata in anul 1983 de catre Franco Moschin, incepandu-si cariera prin creatii de moda inovatoare, foarte colorate, uneori excentrice. Dupa moartea lui Moschino, Rossella Jardini, fostul sau asistent o devenit director de creatie. In anul 2006, Moschino a lansat o colectie impresionanta pentru ceremonia de deshidere a jocurilor Olimpice de iarna.

Azi, Moschino ocupa o pozitie importanta pe scena modei internationale ce se completeaza cu propria sa istorie, consistenta si continuitate. Moschino Cheap & Chic si Moschino Love sunt unele dintre creatiile sale impresionante de parfumuri cu mirosuri orientale aromatice, aceste creatii exprimand creativitatea sa care face ironiei si elegantei reinterpretand puterea clasicului. Rossella Jardini a fost Directorul de Creatie al casei Moschino inca din 1994, iar responsabil pentru imagine si stil, Jardini, indeplineste rolul de “martor de creatie” pastrand abordarea stilistica si filosofica in viata, dupa moartea lui Franco Moschino.