Apa de Toaleta Versace Bright Crystal Femei 50ml

170 lei

Indisponibil

SKU: 8011003993819 Categorie:

Descriere

Bright Crystal de Versace este un parfum floral – fructat pentru femei.

Inspirat de un amestec de arome florale preferate ale Donatellei Versace, Bright Crystal este un amestec proaspat, senzual, de yuzu si rodie, amestecat cu flori de bujor, magnolie si floare de lotus, incalzit cu note de mosc si chihlimbar.

Bright Crystal a fost lansat in 2006 de catre Alberto Morillas.

ÿ

Notele de varf sunt yuzu, rodie si note acvatice;

Notele de mijloc sunt lotus, magnolie si bujor;

Notele de baza sunt mosc, lemn de mahon si ambra.

ÿ

Istoria Versace

Gianni Versace, fondatorul brandului Versace,ÿ a fost cel care aÿ reusit sa creeze un renume mondial pentru parfumurile Versace.ÿ Nascut in 1946, in sudul Italiei, orasul Reggio Calabria, Versace a inceput sa se dedice modei inca din copilarie, atunci cand mama sa, pe atunci designer, il invata sa coasa nasturi, ornamente sau diferite broderii pe haine. Aceste activitati erau considerate niste ?distractii? de tanarul Gianny, de aceea a decis sa studiezeÿ arhitectura.

Mai tarziu, Gianni Versace a reuntat la aceste studii si s-a mutat la Milano, unde a reusit sa obtina un job ca designer.ÿ Astfel a inceput povestea de succes a colectiilor de haine Versace si a parfumurilor create de acest brand.

De-a lungul timpului, brandul Versace a devenit un simbol in lumea modei, dar si a parfumurilor datorita stilul provocator si irezistibil al creatiilor.ÿ Celebritati precum Madonna, Sharon Stone, printesa Diana, Kim Basinger, Elton John si multe altele se regasesc printre clientii fideli ai brandulu Versace.

Primele parfumuri pentru femei marca Versaceÿ apar in 1981. Apoi, in 1997, brandul a fost preluat de Donatella Versace, sora creatorului Gianni Versace, care a mentinut la randul ei, succesul brandului.

Noile creatii sunt lansate de Donatella Versace, ceea ce le face si mai dorite pe piata actuala de fashion si parfumuri.