Givenchy Irresistible Edp Women 125ml

450.00 Lei
3274872450530
in stoc
+

Descriere

Apa de Parfum Givenchy, Irresistible, Femei, 125 ml

Irezistibil Givenchy, un parfum care te invita cu siguranta sa cedezi. Un parfum floral-lemnos si fructat care se joaca cu contrastul dintre doua acorduri opuse de trandafir delicios si lemn radiant. Creat de Master Perfumers Fanny Bal, Dominique Ropion si Anne Flipo, acest parfum este un concentrat de feminitate si farmec.

Acest trandafir efervescent reflecta parfumul unei femei irezistibile natural, cu un farmec magnetic puternic, atat de electrizant incat nu vrem decat sa o urmam. Ea este stralucitoare si te atrage intr-un dans de eliberare cu vibratii eliberatoare. O invitatie sa renunti si sa dezvaluie cine esti. Pentru ea, viata este un dans.

Compozitie olfactiva:

  • Note de varf: Para spumanta, Ambrette.
  • Note de mijloc: Esenta de Trandafir LMR*, iris.
  • Note de Baza: Lemn de cedru, Mosc.

* Ingredient ecologic, pur si natural. Aceasta calitate unica a trandafirului contine toate moleculele olfactive ale unei petale delicate de trandafir.

Acest nou parfum este glorificat intr-un flacon luminos, prismatic. Un patrat cu mai multe fatete, cu cele mai moi unghiuri impodobite in panglica texturata, infasurata in jurul metalelor pretioase. Un omagiu adus creatorului Hubert de Givenchy caruia ii placea sa se joace cu tesaturi si contrarii.

Recenzii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Comenzi usoare
Cele mai populare si simple metode
Calitate garantata
Doar produse originale
Ajutorul nostru
Tel: 0746199961