Set Bvlgari Aqva pour Homme Barbati: Apa de toaleta EDT 100 ml + Deodorant Stick 75 ml

300 lei

Indisponibil

SKU: 783320977213 Categorie:

Descriere

Set Bvlgari, Aqva pour Homme, Barbati: Apa de Toaleta, 100 ml + Deodorant Stick, 75 ml

Imaginati-va materiale neconventionale, combinatii de culori vibrante si motive inconfundabile, care flateaza forme perfect echilibrate – am descris brandul Bvlgari. Piesele sale de moda si cosmeticele deosebite va completeaza personalitatea si vi se potrivesc ca o a doua piele.

Compania italiana de moda Bvlgari a fost infiintata la Roma, in 1884, datorita lui Sotirio Bulgari, barbatul al carui nume il poarta cu mandrie si astazi. De peste 130 de ani, acest brand creeaza nu numai moda si accesorii de lux, ci si bijuterii in stil Art Deco.

Bvlgari este, de asemenea, renumit si pentru creatia de parfumuri. Compozitiile inconfundabile ale parfumurilor Bvlgari au castigat inimile femeilor si ale barbatilor din intreaga lume. De exemplu, linia de parfumuri pentru femei Bvlgari Omnia, inspirata de stralucirea pietrelor pretioase, este una dintre legendele care au beneficiat, pe parcursul anilor, de numeroase creatii noi, in editii atat limitate, cat si permanente.

Bvlgari este nu numai un simbol al excelentei, ci si un brand pentru care soarta planetei noastre conteaza. Se implica activ in gasirea unor solutii de sustenabilitate si se intereseaza, de asemenea, de diverse alte provocari globale.