Set Bvlgari Man in Black Barbati: Apa de parfum EDP 100 ml + After Shave Balsam 100 ml + Geanta

300 lei

Indisponibil

SKU: 783320400681 Categorie:

Descriere

Set Bvlgari, Man in Black, Barbati: Apa de Parfum, 100 ml + After Shave Balsam, 100 ml + Geanta

Imaginati-va materiale neconventionale, combinatii de culori vibrante si motive inconfundabile, care flateaza forme perfect echilibrate – am descris brandul Bvlgari. Piesele sale de moda si cosmeticele deosebite va completeaza personalitatea si vi se potrivesc ca o a doua piele.

Compania italiana de moda Bvlgari a fost infiintata la Roma, in 1884, datorita lui Sotirio Bulgari, barbatul al carui nume il poarta cu mandrie si astazi. De peste 130 de ani, acest brand creeaza nu numai moda si accesorii de lux, ci si bijuterii in stil Art Deco.

Bvlgari este, de asemenea, renumit si pentru creatia de parfumuri. Compozitiile inconfundabile ale parfumurilor Bvlgari au castigat inimile femeilor si ale barbatilor din intreaga lume. De exemplu, linia de parfumuri pentru femei Bvlgari Omnia, inspirata de stralucirea pietrelor pretioase, este una dintre legendele care au beneficiat, pe parcursul anilor, de numeroase creatii noi, in editii atat limitate, cat si permanente.

Bvlgari este nu numai un simbol al excelentei, ci si un brand pentru care soarta planetei noastre conteaza. Se implica activ in gasirea unor solutii de sustenabilitate si se intereseaza, de asemenea, de diverse alte provocari globale.