Set Bvlgari Omnia Crystalline Femei: Apa de Toaleta 40 ml + Lotiune de corp 40 ml + Gel de dus 40 ml

225 lei

Indisponibil

SKU: 783320411496 Categorie:

Descriere

Set Bvlgari, Omnia Crystalline, Femei: Apa de Toaleta, 40 ml + Lotiune de corp, 40 ml + Gel de dus, 40 ml

˙

˙

Bvlgari Omnia Crystalline este un parfum proaspat, floral ce reflecta si dezvaluie stralucirea unei femei, senzualitatea blandetea si feminitatea. Parfumul Omnia Crystallin este la fel de delicat ca o floare.

˙

Bvlgari˙Omnia Crystalline L’Eau de Parfum se deschide cu note picante de mandarine din Italia si flori de lotus, arome proaspate si radiante. Notele de mijloc sunt evidentiate prin contopirea aromelor de heliotrop catifelat si orris, una dintre cele mai rare si mai scumpe ingrediente naturale. Baza cuprinde un amestec de invaluire cu arome de chihlimbar, migdale si mosc.

Note de varf: lotus, mandarine din Italia.

Note de mijloc: heliotrop, orris.

Note de baza: benzoin, mosc alb.

Despre Bvlgari

˙

Brandul Bvlgari a fost fondat in anul 1884 la Roma in Italia, este un brand de lux, cu un stil italian puternic. Marca Bvlgari se inspira din frumusetea artei grecesti si romane. Fondatorul Sotirio Bvlgari a invatat meseria de bijutier in Grecia, insa primul magazin Bvlgari se deschide in Roma si a devenit foarte repede popular.

Dupa al doilea razboi mondial, familia Bvlgari deschide primul magazin din America (New York), concentrandu-se, de asemenea, pe creatia bijuteriilor din aur si a accesoriilor, cat si pe productia de ceasuri. In anul 1992 se lanseaza linia de parfumuri˙ Bvlgari.

Parfumurile Bvlgari au devenit rapid foarte cautate, plasandu-se in lumea modei ca si produse conventionale, ca de exemplu Eau Parfumee au Th‚ Vert. Una din cele mai populare game este˙ Bvlgari Omnia.

Cea mai veche editie a fost creata in 1992 si este cel mai nou din 2014 . Parfumurile Bvlgari au fost realizate in colaborare cu parfumieri Jacques Cavallier, Annick Menardo, Alberto Morillas, Jean – Claude Ellena, Sophia Grojsman, Beatrice Piquet, Olivier Polge, Carlos Benaim, Sophie Labbe si Nathalie Lorson.

˙

˙

˙