Set Salvatore Ferragamo Signorina Ribelle Femei: Apa de parfum EDP 100 ml + Lotiune de corp 50 ml + Apa de parfum EDP 10 ml

295 lei

Indisponibil

SKU: 8052086379497 Categorie:

Descriere

Set Salvatore Ferragamo, Signorina Ribelle, Femei: Apa de Parfum, 100 ml + Lotiune de corp, 50 ml + Apa de Parfum, 10 ml

Salvatore Ferragamo este unul dintre cele mai importante branduri de moda si de parfumuri din prezent. Numit dupa fondatorul sau, continua sa reflecte toate valorile care au evidentiat, inca de la inceput, creatiile acestui designer Italian.

Ferragamo a inceput cu design de incaltaminte. In tinerete a emigrat in America, unde a deschis la Hollywood primul sau magazin de pantofi. Pe parcursul anilor 20 ai secolului trecut a castigat treptat popularitate, brandul Salvatore Ferragamo devenind curand un succes mondial, dupa care au urmat parfumurile Salvatore Ferragamo. Mai tarziu, Ferragamo si-a mutat atelierul inapoi in Italia nativa. Palazzo Spini Feroni din Florenta a ramas sediul principal al brandului, pana in ziua de astazi.

Autenticitatea, exclusivitatea, stilul sofisticat, creativitatea si inovatia, in combinatie cu calitatea si maiestria sunt caracteristice nu doar pentru moda sa, ci si pentru fiecare parfum Salvatore Ferragamo. Lasa-te fermecata de parfumurile delicate de la Salvatore Ferragamo – si nu vei regreta.