Set Versace Bright Crystal Femei: Apa de toaleta EDT 90 ml + Gel de dus 100 ml + Lotiune de corp 100 ml + Apa de toaleta EDT 5 ml

270 lei

Indisponibil

SKU: 8011003862184 Categorie:

Descriere

Set Versace, Bright Crystal, Femei: Apa de Toaleta, 90 ml + Gel de dus, 100 ml + Lotiune de corp, 100 ml + Apa de Toaleta, 5 ml

Bright Crystal de Versace este un parfum floral – fructat pentru femei. Bright Crystal a fost lansat in 2006 de catre Alberto Morillas.

Inspirat de mixul de arome preferate ale Donatellei Versace, Bright Crystal este un parfum proaspat. Flaconul colorat in nuante de roz contine o esenta luminoasa si delicata.

Compozitie olfactiva:

  • Notele de varf sunt yuzu, rodie si note acvatice;
  • Notele de mijloc sunt lotus, magnolie si bujor;
  • Notele de baza sunt mosc, lemn de mahon si ambra.

Aflat sub conducerea celui mai influent si indraznet designer, Versace este un sinonim al stilului exclusivist. Astfel, nu este un lucru surprinzator faptul ca parfumurile casei se armonizeaza perfect cu elementele de pe podiumurile de moda- natural si rafinat, chic si sport, modern si feminin, sexy si opulent. Inca de la aparitia primului parfum Versace in anul 1981, acest brand italian inovativ a continuat sa creeze produse care permit oricui sa poarte simbolurile stilului Versace: lux, opulenta si senzualitate.